Bijna 3 maanden in Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Else Lavèn - WaarBenJij.nu Bijna 3 maanden in Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Else Lavèn - WaarBenJij.nu

Bijna 3 maanden in Bonaire

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Else

25 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,
Ja…het is weer tijd voor een berichtje, ik ben hier nu al bijna 3 maanden en de tijd gaat snel voorbij (soms ook wel erg langzaam hoor..)!
Ik zal even de hoogtepunten samenvatten hoe het hier nu is & met me gaat etc!
- Ten eerste ben ik nu niet alleen meer werkzaam in de Front Office, maar ook begonnen met het runnen van het restaurant/bar etc… ook moet ik eraan gaan geloven en 2 weken meedraaien in de housekeeping om schoon te maken, wat niet echt mijn ding is, en vervolgens plannen schrijven voor verbetering ervan & aansturing… Én daarbij ga ik waarschijnlijk ook meelopen met de maintenance, kortom klusjes klaren waar ik al helemaal niet handig in ben maar alles valt te leren natuurlijk!
- Ik ben een aantal dagen arbeid’s ongeschikt geweest, had een griepvirus te pakken waar ik echt aardig ziek van geweest ben kortom : een kleine week plat op bed zonder stem etc etc op zulke momenten mis je het thuisfront toch wel heel erg. Maar gelukkig ben ik nu weer helemaal opgeknapt en draai ik weer op volle toeren!
- Ik ben begonnen met sporten hier, want die happyhours/feestjes/etentjes/drankjes dat zie je wel terug in je gewicht… dus kortom: tennissen & naar de fitness, ook al is de fitness soms gewoon erg lekker om in de airco tv te kijken op een toestel dat lekker ligt zonder maar enigszins te bewegen, maar het geeft in ieder geval een goed gevoel om daar binnen te zijn met je sportkleding aan.
- Is de Heineken Regatta hier een week geweest, wat een week lang feest was (waarin ik grotendeels ziek was) overal kraampjes/feestjes op straat en drukte met vooral veel Antilliaanse mensen.
- Dit is het laatste berichtje dat ik vanuit mijn huisje in de Kaya Inglatera typ, ik sta namelijk over een aantal dagen op straat en kan nog niet in mijn nieuwe huis waar ik met Sophie ga wonen, want Harm zit nu nog in mijn toekomstige slaapkamer. Voor een maand ga ik of bij Agnes op de slaapkamer slapen, of bij Sophie op de slaapkamer. Het is niet echt heel relaxed, maar het kan niet anders en ik moet toch echt mijn huidige huis uit (wat een heel gedoe geweest is maar dit bespaar ik jullie maar). In ieder geval heb ik super veel zin om met Sophie samen te gaan wonen en waarschijnlijk ook nog een tijd met Harm erbij.
Dit houdt dus ook in dat jullie de lieve kaartjes naar een ander adres moeten sturen, deze zal ik op het eind wel eventjes geven.
- De ouders van Sophie zijn er nu, super gezellig en kijk al uit als mijn ouders komen! MAAR eerst komt Sharon v Hese, 23 november aan wat natuurlijk 1 week vol feesten wordt waar ik nu erg naar uitkijk!

Korte impressie hoe ik het de afgelopen tijd gehad heb, ik geniet nog steeds enorm en heb het hier erg naar mijn zin met de mensen hier. Maar natuurlijk verlang ik af en toe ook terug naar NL, naar m’n vriendinnen/familie maar gelukkig bestaat er Skype!

Mijn nieuwe adres is (en dit adres hou ik aan tot aan het eind van mijn verblijf in Boni):
Kaya Carlos a.c. Nicolaas 15
Bonaire

Liefs en een dikke x,

van mij

• 25 Oktober 2009 - 08:15

Jeannet:

Lieve Els,

Vandaag ben ik de eerste, start de pc op om het beginpunt van de wandeltocht die ik vandaag met je ouders en Hans ga maken, op te zoeken.En zie daar jou bericht!!
    Fijn weer even wat van je te lezen. Gelukkig dat je weer helemaal beter bent, en leuk dat je gaat sporten, moet je het ook doen he i.p.v. alleen maar in de airco turen.........Dat kan altijd daarna nog!?
    Spannend joh waar je gaat vertoeven maar vertrouw er maar op, dat komt ook weer goed.
    Elke dag een schiet gebedje en positef blijven denken, dan heb je 's avonds weer een slaapplekkie.
    Lieve meid, succes met je stage, leuk hoor al die afwisselingen in je werk, ontdek je ook echt wat je leuk vindt en goed in bent en waar minder, ontdek je ongekende talenten...
    Lieve nicht, heb het goed, hou het goed en sterkte voor de momentjes dat het even wat minder gaat.

Dikke kus je tante Jet

• 25 Oktober 2009 - 09:41

Anouk:

Hee els, klinkt weer leuk alles! Gelukkig ben je weer helemaal beter en kan je alle feestjes etc weer meepakken ;) Ik hoop dat het nog een beetje goed uitpakt met de verhuizing! Have fun in ieder geval :D
    Kus

• 25 Oktober 2009 - 10:05

Greet:

lieve else, ikheb je gister net op hyves een berichtje gestuurd. Wat een heerlijke foto's en verhalen. Ik ben trots op je!!Lieve kus jouw tante uit Utreg

• 25 Oktober 2009 - 11:10

Simmy:

ha lieve else

verrassing op de vroege zondagmorgen(alhoewel de nacht was een uur langer: wintertijd!!!)
    fijn om te lezen dat het je zo goed gaat..
    wat een leventje..; ook al zal dat in praktijk ws ook wel eens pittig uitpakken
    nu je huisvesting : ook wel weer spannend om deze maand een tijdelijke oplossing te vinden,dat gaat vast lukken!!Want je hebt al een heel netwerk opgebouwd. Lekker dat je ook veel tijd hebt/neemt om te sporten.
    Zo langzamerhand zal het seizoen beginnen, neem ik aan; dus volop werk aan de winkel.
    Ook leuk om alle facetten van de onderneming mee te maken; van schoonmaak, klussen tot de jou bekende taken.
    Wie weet kom je achter ongekende kwaliteiten
    lieverd een goeie tijd en ik ga je weer wat sturen (per post!!!)
    je mag trots zijn op hoe het je allemaal lukt
    van hier zoenen

• 25 Oktober 2009 - 18:21

Mama:

Lieve Else, leuk een bericht op je site, hoor ik ook wat je doet op je stage adres, je leert veel en doet ervaring op, ook in het huishouden !! ( ik verheug me op je terugkomst)nu komen er voor jou drukke maanden aan en voor ons de wintermaanden, laat het maar snel gaan dan is het zo 2010, ik mail je vandaag, kxxs mama.

• 02 November 2009 - 16:01

Joanne:

dag lieverdje,
    wat goed dat je je beter voelt!! je hebt het allemaal zo goed geregeld els!!super!!ook ik ben trots op je, mis je wel hoor!! maar het ziet eruit dat je het erg naar je zin hebt!! en dat is heel belangrijk!! dikke kus en knuffel,
    je nichie!!