Update - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Else Lavèn - WaarBenJij.nu Update - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Else Lavèn - WaarBenJij.nu

Update

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Else

18 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

mijn eerste stage-week is achter de rug, nu nog maar 39 weken te gaan dat klinkt toch relatief weinig!
De eerste week is goed bevallen achter de receptie, de eerste 2 dagen heeft Barbara mij op sleeptouw genomen en daarna wist ik de meeste dingen eigenlijk wel en moest ik het zelf doen.
Het contact met de gasten is leuk, het zijn ongeveer allemaal duikers die je maar weinig op het resort ziet maar als ze er zijn komen ze wel even een praatje houden.
Vooral de Amerikanen zijn erg vriendelijk, soms wat té overdreven maar dat moet je ook met een korreltje zout nemen !
Afgelopen zondag was Taste op Bonaire, een soort Alphen Culinair en ik moest achter de kraam staan om het eten te verkopen we verkochte overheerlijke sparerib's met mais, was leuk om te doen er waren veel locals en er was live muziek & dans, dus de sfeer was gezellig!!

Ik heb van papa ruimte gekregen om hier foto's op te plaatsen dus ik zal er nu weer een paar plaatsen, bedankt pap!
Morgen moet ik weer werken, was gister en vandaag vrij dus hierna weer vol aan de bak voor een week is best vermoeiend met die hitte!
Vandaag nog een dagje relaxen dus en ga de DA hier even leeg kopen want mijn haar lijkt wel touw door al dat zeewater en de zon.

Gister kreeg ik via de telefoon van papa en mama het trieste nieuws te horen dat Bert Hultink plots overleden is, ik ben er erg door geschrokken en van slag. Nu krijg je echt het besef dat je zo ver van huis bent en niet even naar huis kan, gelukkig kan ik wel telefoneren en skypen met thuis en kan ik er met de meiden hier in Bonaire over praten... dat lucht wel op!
Ik ben er met mijn gedachten bij en leef mee met Annet en de kinderen en zal donderdag zeker een kaarsje bij de receptie branden.

Dit was het voor nu, binnenkort meer verhalen. Ik zal wat foto's plaatsen zodat jullie wat beelden hebben.

liefs,

Else

• 18 Augustus 2009 - 21:26

Jeannet:

Lieve Els, Wat fijn dat je stage nu begonnen is, je zult er veel ervaringen rijker van worden. Hoop dat je het helemaal naar je zin gaat krijgen.En lukt het, met het autootje heen en weer rijden? Wel stoer hoor!!Ik kan me voorstellen dat je van slag bent door het overlijden van Bert, dan ben je opeens ver weg. Gelukkig heb je de meiden met wie je kunt praten. Annet en kinderen weten zeker dat jij met ze meeleeft, dat voelen ze.
    Lieverd, jij ook sterkte ermee en een hele dikke kus van je tante die tots op je is dat je dit avontuur aangaat. Liefs Jeannet

• 21 Augustus 2009 - 13:59

Greet:

Lieve Else, op Hyves al wat gekladderd, maar ook via deze manier wil ik je sterkte wensen na het bericht van Bert. Wat zit je dan ver weg. Ik hoorde Van Hilma dat het indrukwekkend was afgelopen donderdag.Jouw aanwezigheid op afstand is absoluut gevoeld. Lieverd, wat kan ik trots op je zijn. Je doet het maar zeg. Helmaal top. Leuk autootje. Wen je al aan de blauwe zee. Zo mooi! Lieverd zet m op en we denken aan je. Liefs van je tante uit Utreg.

• 22 Augustus 2009 - 09:08

Anne!:

Hee els!
    wat een leuke foto's weer, ziet er heerlijk uit!
    Gaaf dat je een rond rit over het eiland hebt gemaakt met je auto, ik vind het echt een vette bak!;)..

nog gecondoleerd met bert, sterkte ermee, gelukkig heb je al vriendinnetjes om het er over te hebben.
    Succes nog met stage lopen, kuss!

• 22 Augustus 2009 - 10:36

Jolijn:

Oke, lieve Els,

Nu ga ik echt deze week een head-set kopen om fijn bij te kletsen en met je te skypen... Wil je stem wel weer eens horen!
    Hoop dat je daar met je verhalen bij je vriendinnetjes terecht kan. Ik denk ook aan jou, lieverd!
    We spreken snel,

Heule heule dikke smakkerd van je nichtje Jol

• 24 Augustus 2009 - 20:02

Hilma:

Lieve else, ik heb nu pas door dat ik je foto"s kan bekijken, suf, suf, we hebben veel contact en dit is dan een leuk extraatje, leuk dat nu ook aan je duik brevet gaat beginnen, kan je nog meer moois zien, wat de natuur verborgen heeft in de diepte van de oceaan.
    Liefs van mama.

• 29 Augustus 2009 - 08:00

Herman En Loes:

Hallo lieveling. Gisteren was Hilma hier. Om 5 uur arriveerde ze en om 10 uur vertrok ze naar Alphen. Daar ging ze ook nog afscheid nemen van Sanne.Hier all o.k. Met de heup gaat het herstel prima. Vandaag schijnt de zon hier weer. Gisteren veel regen en onweer.
    Gaat het goed met jou?
    Groetjes ook van Loes, herman.

• 13 September 2009 - 09:29

Herman Bedet:

Hallo Else.
    Jouw ( gewone ) mailtjes goed ontvangen in Bussum.
    Hier all o.k. Gisteren al weer flink auto gereden. Heerlijk. Niet meer afhankelijk van anderen.
    Groetjes, + fijn dat Hilma en Jan in januari a.s. langs komen.
    Loes et Herman.

• 14 September 2009 - 21:27

Simmy:

ha lieve else

geen reaktie op je verslag, maar heeeeeeeeeeeel beneiuwd hoe het met je is, na een aantal weken op bonaire
    liefs en groet simmy